joi, 5 martie 2015

FABULOS: Ecaterina Andronescu-Gelu Vișan, MESCANDAL la B1. Reacția Sorinei Matei

Ecaterina Andronescu s-a enervat foarte tare în emisiunea "Actualitatea românească", de la B1 TV, după ce Gelu Vișan i-a spus că și ea este acuzată într-un dosar penal.
Sorina Matei, realizatoarea emisiunii, a încercat să calmeze spiritele spunând că femeile nu trebuie supărate în perioada 1-8 martie.

Iată dialogul dintre Ecaterina Andronescu și Gelu Vișan:
Gelu Vișan: Vedeți că sunteți acuzată în cazul Microsoft. Așa am citit.
Ecaterina Andronescu: Nu sunt acuzată. Nu mai vorbiți dumneavoastră. Dumneavoastră vorbiți ce nu știți. Domnule Vișan, încă o data vă spun și spun răspicat: În viața mea, nu am luat un creion de la cineva sau un leu. Nici nu am condiționat, nici nu am cerut și nici nu am luat. Atunci despre ce vorbiți?!
Gelu Vișan: ...despre ceva ce am citit.
Ecaterina Andronescu: Vorbiți despre lucruri pe care nu le știți. Niciodată nu va putea dovedi nimeni că am luat vreodată ceva. Încă o dată: eu nu vreau să vorbesc despre acest subiect.
Sorina Matei: Domnule Vișan, este 5 martie. Între 1-8 martie este Ziua Femeii, deci lăsați doamnele în pace și nu le mai enervați în emisiune.
Ecaterina Andronescu și-a susținut nevinovăția în repetate rânduri. Mai mult decât atât, aceasta a explicat eroarea făcută în cazul său în dosarul Microsoft. 
"În referatul respectiv, care a ajuns la Parlament, scria că am fost ministru între 2008 și 2012. Este o greșeală impardonabilă pentru că eu, în acest interval de timp, am fost ministru nouă luni în 2009 și șase luni în 2012. În perioadele în care am fost ministru nu s-au cumpărat licențe Microsoft. Am spus de nenumărate ori acest lucru", spunea, în urmă cu o lună, Ecaterina Andronescu la România TV. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu