marți, 23 decembrie 2014

AZI : ROBERT TURCESCU , acest Petronius ARBITER ELEGANTIAE sub acoperire


Aoileu și văleleu , după răcanul neinstruit Dan Negru a simțit și colonelul sub acoperire Turcescu nevoia să dea cu mucii în marmita cazonă cu  fasole și să comunice URBIS ET ORBIS opinia sa despre „duoamne ”, Doamne și despre  Prime Doamne (cu mai multe sau mai puține toamne ) precum și despre ținutele feminine ce se presupune că ar trebui să le poarte acestea (atunci când nu e vorba de servirea pizzei nuptiale ) în diferite ocazii. Magister Petronius ,ARBITER ELEGANTIAE sub acoperire aveți cuvântul!
Robert Turcescu
Robert Turcescu DIXIT 

Asa ce m-am saturat de toti "specialistii" in moda si dress code care critica rochia Primei Doamne... bleah! Bai, dar de toti fanfaronii agramati care se imbraca in toale de firma ati uitat? Va sint simpatici spilcuitii si trend-setter-ii care nu stiu sa faca acordul intre subiect si predicat sau dragusancele cu silicoane care scriu "miau" de pisica? Ati invatat toate cum e cu little black dress de la Chanel si va dati specialiste, dar daca va pune cineva sa scrieti "nu fi proasta" fac pariu ca dati search pe Google sa vedeti cu citi "i" se scrie "fi" precedat de negatie! A se scuti! Cu un "i"!
P.S. O prefer pe Carmen Iohannis vorbind in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi, decit pe Nina Iliescu tacind ca muta la luna, fie ea si "costumata" dupa ultima moda. Am zis!


ZIC SI YO (că-s tip mișto)
Roberte Puiule   , nenea tata (sub acoperire) al lui Ionuț , ACOPERITULE DESCOPERIT , AI RATAT O EXCELENTA OCAZIE DE A TACEA ,dar daca tot ai zis-o , ai obtinut atestat de mare maestru în aruncarea mucilor in fasole .Cat despre doamne care au scris pe FB pe subiectul tinutei decente la ceremonii oficiale , nu esti in masura sa le dai lectii chiar daca nu au fost avansate colonel la apelul de seară al bocacilor .Te invit la decență și nu mai fă pe zmeul -paraleu si pe magister magistrorum care da lectii tuturor.Pana la proba contrarie esti doar un parlit de ziarist pe care Becali il acuza ca l-a tepuit ( de mii - zeci de mii de euro ?) și pe care Onaca l-a „ejaculat” de la B1tv și nimeni și nimic nu te îndreptățește să jignești ca un mitocan în stânga sau în dreapta .Te privește ce opinii ai în legătură cu ținutele ce se cer purtate la diferite ocazii (speram ca soțioara ta actuala. creatoare de modă să te fi cizelat de la nuntă până acum ) .Noi ăștia și astea de la țară considerăm că predarea ștafetei între fostul și viitorul președinte al acestei țări nenorocite este un moment de maximă solemnitate , ceea ce presupune o ținută adecvată. Eu unul îl prefer pe „mitocanul” Băsescu care îi spune soției viitorului președinte ”SĂRUT MÂNA DOAMNĂ ” „domnului ” sas scrobit și constipat care se adresează unei adevărate Doamne care a fost și va rămîne o emblematică PRIMĂ DOAMNĂ a României cu un flegmatic „bună ziua ”. Analogia între Carmen Iohannis (care va vorbi  in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi ) cu Nina Iliescu  care „"costumata" dupa ultima moda.tace ca muta la luna” nu iti face cinste Roberte Puiule , deoarece unei doamne în vârstă nu i se poate reproșa faptul că e soția unui târșălos lângă care a jurat că va fi alături la bine ( mai ales) dar și la rău.
PS Nu am auzit la scurta ceremonie de la Cotroceni pe nici una dintre cele două Prime Doamne vorbind nici englezește , nici românește și nici în limba germană. Unei Carmen Iohannis în ținută fistichie și neadecvată solemnității momentului care tace în limbile română , engleză și germană o prefer pe Maria Băsescu care poartă o ținută decentă , sobră , adecvată momentului chiar dacă aceasta tace cu eleganță numai în limba română.
PS Roberte , puiuț drăguț , caută altă modalitate de a trage clopote luterane la Palatul Cotroceni .


pentru conformitate,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu